Therese Aasvik har hjulpet Sabona med grafiske tjenester på frivillig basis siden mars 2016. Therese har blant annet utformet brosjyrer, flyere og promomateriell for oss. Det er virkelig en glede å jobbe med Therese som alltid er positiv, rask, nøyaktig, kreativ og flink. Sabona er en liten organisasjon som jobber med utdanning av barn og unge i Zimbabwe. Uten budsjetter på markedssiden ville vi ikke hatt muligheter til å få oppdatert materiell uten frivillig bistand, og Therese sitt bidrag til vår organisasjon har vært en uvurderlig hjelp som vi er svært takknemlige for.

– Marianne N. Sturmair, fungerende daglig leder, Sabona

 

Therese fikk utfordringen med å lage en grafisk profil som både et norsk investorselskap og et argentisk datterselskap skulle kjenne seg igjen i. Målet var å lage en mer enhetlig profil som kunne favne alle aspekter av dette fiskeriselskapet og Therese har gjort en utmerket jobb med å finne et visuelt uttrykk som sitter. Med hennes kompetanse på design, wordpress, foto og tekst har vi fått en enhetlig og profesjonell profil mot markedet.

– Finn-Arne Lorentsen, oceanharvest.com

 

Therese så raskt mitt behov, og hun lagde en nettside som fikk tydeliggjort produktet, kunden og bedriften. Hun skrev fengende tekster og tok delikate, unike og personlige bilder til nettsiden. Nettsiden er proff, innbydende og elegant.  Therese er lett å kommunisere med, hun er rask, effektiv og intuitiv, og hun gjør et meget godt stykke håndverk. Jeg er strålende fornøyd med den jobben Therese har gjort og jeg kan anbefale henne på det varmeste.

– Tarje Aslesen, merutavlivet.com

 

Vi har brukt Therese til å hjelpe oss med å designe ny webside samt oppdatere vår firmaprofil. Vi er veldig fornøyd med resultatet og anbefaler Therese til lignende oppdrag.

– Trond Enoksen, Managing Director, Decens

 

Therese er en kreativ, profesjonell og engasjert person, som var svært dyktig til å finne gode, markedsorienterte løsninger innenfor EYs globale retningslinjer for visuell identitet. Hun har også fungert som tekstforfatter på annonser og annet markedsmateriell. Therese er service-minded, rask og effektiv og får tingene unna i rett tid. Hun er ei sosial og engasjert jente, som har vært et svært positivt bidrag til miljøet i avdelingen gjennom alle de år hun har vært ansatt hos oss.

– Ane Køber Guldvik, tidligere Communications Manager i EY